• Domovi umirovljenika - DOMEK

  Nedugo po otvaranju obrta, prema specifikacijama i zahtjevima dobivenim od socijalne radnice doma za starije i nemoće "Kuća Sv. Franje" iz Odre, započinje razvoj sustava evidencije korisnika u domovima umirovljenika DOMEK. Prva verzija je instalirana i uspješno postavljena, obavljane su posljednje korekcije - no, tada je provalom u automobil vlasnika ukraden laptop sa izvornim kodom i rezervnim kopijama (neozbiljno, priznajem). "Logično", započinjem razvoj iznova - nova verzija zadržava izgled, ali uz znatne izmjene "ispod poklopca". Uskoro slijedi još nekoliko instalacija i sustav se i danas koristi - dodaju se nove funkcije, razvijeni su dodatni moduli za korištenje na medicinskom odjelu (pojačana njega) i u kreativnoj radionica itd. Trenutno se koristi 15-tak domova - (popis) - u Odri, Sisku, Osijeku, Poreču, Umagu, Konavlima...

 • Tahograf i evidencija aktivnosti vozača - IB.TAHO

  Jedini hrvatski softver koji pokriva obvezu vođenja evidencije o radnim aktivnostima mobilnih radnika (vozača). Podrška za rad i s digitalnim i s analognim tahografima, uključen pomoćni programčić za preuzimanje podataka s kartica vozača, mogućnost očitanja i vizualizacije zapisa skinutih sa samih uređaja itd. Uključuje mogućnost vođenja evidencije tzv. AETR potvrda za razdoblje kad vozači ne upravljaju vozilima. Iako se radi o sustavu koji je moguće primijeniti u svim državama EU, većina kupaca je iz Hrvatske, uz nekoliko instalacija u Bosni i Hercegovini i Srbiji.

  Segment vezan uz očitanje kartica vozača je licenciran i ustupljen i jednoj specijaliziranoj tvrtki iz Danske.

 • FILS - autobusni prijevoz

  Razvojem našeg najprodavanijeg programa PUTNIK, te prilagodbom i razvojem sustava TRANSPORTI za autprijevoznike, Inter-biz ulazi na tržište softverskih rješenja specijaliziranih za cestovni prijevoz. Na taj način dolazimo u kontakt s tvrtkom FILS d.o.o. iz Pule i započinjemo opsežnu suradnju na razvoju niza programskih rješenja za vlasnike autobusnih tvrtki! Dosad smo implementirali i upogonili četiri sustava - AUTOBUSI za evidenciju radnih listova autobusa i vozača, praćenje radnog vremena, evidenciju prodaje karata po linijama i u kancelariji, DisCARD sustav za vođenje evidencije distribucije karata partnerima, eKARTE - distribuirano rješenje za izradi i prodaju autobusnih karata i rezervaciju sjedala u autobusima, te naposlijetku novi sustav mKARTE - sustav mobilne prodaje karata u autobusima.

 • Geo3D - Rasterizer

  Za potrebe specifičnih projekata tvrtke Geo3D d.o.o. iz Varaždina razvijen je alat koji omogućava brzu i efikasnu manipulaciju izmjerenim geodetskim podacima, uključujući jednostavne postupke rasterizacije. Posebnost rješenja je korištenje funkcija za ubrzanje obrade i kalkulacija na višeprocesorskim računalima, kao i napredno optimiziranje potrošnje memorije - radi se o velikoj količini informacija, te je i sam projekt pokrenut zbog nemogućnosti obrade takve količine podataka u dostupnim specijaliziranim geodeteskim programima.

  U nastavku suradnje razvijeni različiti pomoćni alati za manipulaciju podacima dobivenim raznim geodetskim mjerenjima.

 • Evidencija članova sportskog kluba, fitness centra - FITKO

  Ulaskom na hrvatsko tržište, Aquilla Ltd. u nama nalazi pouzdanog partnera za softverska rješenja specijalizirana za sportske i fitness centre. U to vrijeme već razvijen sustav FITKO prilagođavamo dodatnim zahtjevima, integriramo neka nova rješenja i uspješno realiziramo informatizaciju na dvije specifične lokacije - VITA Fitness centru kao najvećem fitness centru u Zagrebu i VIP korporativnom centru kao prvom korporativnom fitness centru u Hrvatskoj.

  Razvoj se nastavlja, na zahtjev implementirana različita rješenja i moduli koji su u centrima dodatno olakšali rad i ophođenje s članovima i korisnicima usluga. Neovisno, FITKO ima sve više korisnika, prodaje se u Hrvatskoj i inozemstvu.

 • ArsProsperitas - CallCAMP

  Tvrtka ArsProsperitas d.o.o. iz Zagreba je specijalizirana za provođenje telefonskih marketinških kampanja. U suradnji s djelatnicima tvrtke razvili smo rješenje odlaznog pozivnog centra CallCAMP koje omogućava proizvoljno definiranje kampanja, uvoz podataka o potencijalnim kupcima, rad neograničenog broja prodajnih telefonskih agenata, analizu rezultata i izradu izvještaja... Budući da je u tvrtki postojala jasna vizija o tome što se traži od naručenog računalnog sustava, implementacija, instalacija i stavljanje sustava u produkcijsku fazu (korištenje u stvarnim kampanjama) je realizirano brzo i bez većih problema.

  Sustav CallCAMP je, prema riječima naručitelja, vrlo dobro prihvaćen i prima pozitivne kritike od većine partnera koji naručuju kampanje u dotičnoj tvrtki.

 • Radijske postaje - RadioMagic

  Vlasnik obrta je koautor jednog od prvih programskih rješenja za automatizaciju izvođenja radijskog programa na hrvatskom tržištu, sustava RadioMagic. Odustajanjem drugog koautora, unaprijeđenje i daljnji razvoj sustava preuzima Inter-biz. Nove mogućnosti ugrađene u sustav zadržavaju RadioMagic među vodećim rješenjima na tržištu, dok se funkcionalno ističe nekim rješenjima koja konkurentski sustavi ne nude. Naši noviji korisnici - radijske postaje Donji Miholjac, Čazma, Novi Marof, Zlatar i drugi aktivno svojim sugestijama sudjeluju u razvoju sustava. Trenutno radimo na promjeni kompletne tehnološke platforme, predviđa se izlazak potpuno nove verzije sustava do kraja 2009.

 • Evidencijski sustav distributera vode - Varsatex

  Kompletno softversko rješenje izrađeno prema zahtjevima naručitelja - omogućava praćenje kompletnog poslovanja, primarno prodaje vode i aparata za vodu, izradu računa, evidenciju ulaznih i izlaznih računa, pregled prometa i analizu potrošnje, uvid u dugovanja itd. Sustav VodaPS je nadograđen mogućnostima integracije više baza podataka čime je naručitelj omogućio svim svojim distributerima da vode vlastite evidencije (offline) i po potrebi dostave podatke radi sinkronizacije i nadgledanja.

 • Evidencija distribucije - Adriatic Privilege Card

  Sustav DisCARD je primarno razvijan za praćenje raspodjele autobusnih karata po agencijama, no na zahtjev naručitelja je nadograđen funkcijama koje su omogućile naprednu primjenu za potrebe evidencije distribucije novog turističkog proizvoda - kartica Adriatic Privilege. Sustav u novoj inačici omogućava definiranje neograničenog broja partnera i prodajnih mjesta, automatski obračun provizija za partnere (naravno, svako prodajno mjesto može imati drugi iznos provizije), dodatno praćenje evidencije poslovanja s partnerima (uplate i isplate) itd. Tvrtka Jadranska turistička kartica d.o.o. unatoč obećanjima (g. Marin Drlje) do 1.9.2010. nije podmirila dug - detalji.

Proizvodi - linkovi

 

FITKO - fitnes klub softver - membership management FITKO
DOMEK - dom umirovljenika evidencija DOMEK
IB.ERS - evidencija radnih sati za mobilne radnike IB.ERS
RadioMagic - automatizacija radijskih postaja RadioMagic
Autobusi - putni radni listovi i nalozi autobusa, evidencija karata AUTOBUSI
Putni nalozi i lokovoznja PUTNIK
Transporter - putni radni listovi i nalozi djelatnika za autoprijevoznike (kamioni, hladnjace) TRANSPORTER
Odlazni pozivni centar - teleprodaja, telemarketing CallCAMP
Rent-a-car - izrada i evidencija ugovora o iznajmljivanju vozila u rentacar agenciji Rent-a-Car
Analogni i digialni tahograf, evidencija aktivnosti IB.TAHO
OPREMNA - sustav za iznajmljivace gradevinske opreme OPREMNA
EPK - evidencija poslovanja s kupcima, telefonsko zaprimanje narudzbi EPK
                                        više...

Reference

O suradnji s nekim našim korisnicima. Više partnera u popisima uz proizvode!